staff login

1% SZARVASNAK

Tudta, hogy a Szarvasi Tábornak is felajánlhatja az adója 1%-át?

Cikk továbbküldése
A cikk továbbküldéséhéz a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az Önök segítségére is feltétlenül számítunk!

Hogyan segíthet?

Vigye tovább Szarvas jó hírét! Amennyiben eddig elégedett volt velünk, vigye a jó hírünket, meséljen rólunk a rokonainak, barátainak, ismerőseinek. Így könnyebben elérjük azokat is, akikhez eddig nem jutottunk el, így ők is részei lesznek majd az Ön által már megtapasztalt élménynek.

A tábor szervező JDC – MAZS Alapítvány adószáma: 19664651-2-42.

Az Ön támogatását minden esetben a Családsegítő Programunkba forgatjuk vissza, illetve különböző, új eszközök beszerzésével, továbbá a szobák felfrissítésével fejlesztjük a táborozói élményt!

Köszönjük! Támogatási programjainkban a táborozók szülei mellett évről–évre egyre többen vesznek részt, amiért nagyon hálásak azok a gyerekek, akik ennek köszönhetően lehettek/lehetnek ott Szarvason. Kívánjuk, hogy jövőre még több fiatallal találkozhassunk Szarvason!

Kérjük, hogy álljon mögénk és támogassa adója 1%-ával a Szarvasi Tábor közösségépítő munkáját!

MAZS ALAPÍTVÁNY – 19664651-2-42

Ha ön egyéni vállalkozó: Ha a február 24-ig leadott adóbevallásában nem nyilatkozott az 1%-ról, május 19-ig még lehetősége van eljuttatni a nyilatkozatát a NAV-nak a 15EGYSZA nyomtatványon elektronikusan vagy postai úton.

Ha önnek a NAV készíti el az adóbevallását: Az erre a célra kialakított 15EGYSZA jelű nyomtatványt kitöltve, 2017. május 9-ig eljuttathatja a munkáltatójához, illetve 2017. május 20-ig elektronikusan vagy postai úton a NAV-nak.

Ha munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását: A 15 EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 9-ig lezárt borítékban átadhatja a munkáltatójának, vagy 2017. május 19-ig papír alapon vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

Ha magánszemélyként küldi be adóbevallását: Elektronikusan rendelkezhet az 1553 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 15EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheti a NAV-nak 2017. május 19-ig.

A MAZS ALAPÍTVÁNY WEBOLDALAfacebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat